Mine favoritter

JUNI FAVORITTER

Hej 🙂

Der er lige gået et par måneder, hvor jeg ikke har fået lavet ‘månedens favoritter’. Men nu er jeg klar med mine favoritter fra Juni måned.
¦¦Jeg vil hver måned fortælle, hvad der har været mine favoritter den pågældende måned og hvorfor. Jeg håber du vil nyde at læse med og måske få noget inspiration.¦¦

Favorit film: Jeg har set lidt forskellige film i juni, men den bedste må være ‘The lucky one’. Virkelig en sød kærligheds film, hvis man er til den slags ligesom jeg. Den er rigtig god og samtidigt rørende. Den handler om en marinesoldat, som kommer hjem fra krig og forelsker sig i en kvinde fra en hunde-kennel. Jeg kan helt klart anbefale at se den! Jeg så filmen på netflix.

Favorit Serie: SVÆRT valg! Jeg har nemlig færdiggjort hele 2 serier i juni måned.
-Den første er ’13 reasons why – sæson 2′. FANTASTISK serie! Så rørende, barsk og realistisk en serie. Jeg så sæson 1 i foråret sidste år og har ventet et helt år på sæson 2. Nu kan jeg så vente endnu et helt år på sæson 3.
13 reasons why kan virkelig anbefales! Den tager fat i så mange vigtige og barske emner, som sker ude i den virkelige verden. Den kan ses på netflix og aldersgrænsen er 16+.
-Den anden serie jeg har fået afsluttet er Gossip girl. Den serie kan både ses på viaplay og netflix. Den er SÅ GOD! Den har hele 6 sæsoner, så det er ikke en serie man bare lige ser på ingen tid og det elsker jeg! Aldersgrænsen på Gossip girl er 13+ og den kan helt klart anbefales, hvis man er til drama, kærlighed og amerikanske serier!

Favorit sang: Gavin James – Always. Den sang har jeg virkelig hørt meget i juni måned! Jeg hørte den en dag i radioen, fandt ud af hvad den hed og så har jeg bare hørt den siden! Jeg høre den mindst én gang om dagen. Virkelig en god sang!

Favorit make up: Babylips i den røde farve. Den har jeg brugt meget den sidste måneds tid. Den giver farve på læberne, uden det på nogen måde bliver for meget. Så man kan sagtens bruge den til hverdag, det gør jeg i hvert fald.

Favorit tøj: En af mine nye t-shirts, som jeg fik i fødselsdagsgave. En t-shirt med mange farver i og med en lille sød regnbue på. Jeg ELSKER den! Så behagelig at have på og så er det sådan en rigtig ‘sommer t-shirt’, så den er bare perfekt lige nu!

Favorit mad: ‘Pizzahjørnet’ i Randers. Min kæreste og jeg spiste mad derfra hele 2 gange på 5 dage, da vi var i Randers og boede et par dage i min mors lejlighed. De laver den bedste pizza, og i hvert fald også det bedste hvidløgsbrød, jeg nogensinde har smagt! NAM!

Favorit shoppested (fysisk eller online): Vero moda må være favorit butikken denne måned. De har nogle rigtig dejlige og gode højtaljede bukser, som jeg elsker at gå i. Jeg fik 2 par af min kæreste i fødselsdagsgave og jeg kommer til at gå SÅ meget i de bukser. Det er nogle af de bedste bukser, jeg har haft og jeg ønsker mig et par i hver farve, hehe!

Bedste køb: En trådløs, vandtæt bluetooth højtaler. Jeg har dog ikke selv købt den. Jeg fik min mor til at købe den til mig på Hjallerup marked og så overførte jeg pengene for den. Jeg har før haft sådan en højtaler og jeg elsker at have den til at være fast i badet. Så kan jeg nemlig høre musik, når jeg er i bad og det synes jeg er meget hyggeligt, så den er jeg glad for!

Værste køb: Bagel fra ‘Bagel bucks’ i Randers. Min søster har snakket enormt meget om det og så skulle det altså bare være, at Kasper og jeg skulle prøve det, sammen med hende. Det var ikke så meget mig, men de andre to kunne rigtig godt lide det! Min bagel var meget tør og kedeligt og det gør bare, at det ikke er særlig godt. De havde derimod den BEDSTE milkshake, jeg nogensinde har fået!!

Bedste dag: Årh! Jeg kan virkelig ikke vælge! Jeg har haft så mange gode dage i Juni! Men jeg kan vælge nogle ud. Som det første vil jeg sige hele min fødselsdags weekend, som jeg havde i sidste weekend.
Derudover havde jeg en dag i Randers, hvor jeg var sammen med min gamle mentor i hele 5 timer, det var simpelthen så hyggeligt og jeg savner ham helt vildt meget!
Jeg havde 6 dage i Randers på et tidspunkt i juni måned og faktisk var alle dagene gode. Hyggedage med min søster og nogle hyggedage med Kasper.

Værste dag: Den dag jeg nu vil fortælle om, har ikke været en rigtig dårlig dag! Men noget på den dag skete, som var træls. Jeg var til Air Show i Aalborg sammen med Kasper, min ene søster, min mor, min mors kæreste samt to af hans børn og så lige 25000 andre mennesker! Jeg kunne simpelthen ikke holde det ud og fik derfor et kæmpe angstanfald derinde! Jeg rystede, græd, havde hovedpine og kunne på ingen måde mærke mine ben. Jeg kunne ikke mærke, når jeg tog et skridt, men når jeg kiggede ned, så gik mine ben jo. Jeg fik nok af det hele og så skulle jeg bare væk NU! Det var meget ubehageligt for mig og så fik jeg bare bekræftet, at det var et alt for stort skridt for mig at tage, selvom jeg nok godt vidste det lidt på forhånd. Nogle gange er man bare nød til at finde ud af, hvor meget man kan klare, før kroppen “siger fra”, og det gjorde den hos mig den dag. Så det er nok den værste dag jeg har haft i juni måned.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar