om mig

JEG TROEDE IKKE JEG KUNNE KLARE DET

Hej med jer 🙂

Siden min fødselsdagsweekend, for snart 14 dage siden, har noget af min familie og jeg snakket om at tage i Zoo igen. Vi var jo i Jyllands Park Zoo om søndagen, da jeg holdt fødselsdag for min mors familie. Alle dem der var med den dag, købte sæsonkort.
I går, onsdag, var jeg så i Zoo igen med min lillesøster, min mors moster og onkel og deres barnebarn.
Jeg blev hentet af dem omkring elleve tiden, så vi var derude lidt i tolv. Vi startede med at kigge på nogle dyr, hvorefter vi alle sammen var blevet ret sultne, så vi fandt et sted at spise. I går havde vi ikke vores eget mad med, da vi ikke ville gå rundt med en trækvogn derinde. Vi spiste derfor derinde på et cafeteria. Jeg fik en bacon/cheese burger og så delte jeg nogle pomfrittes med min søster. Det var meget lækkert, smagte godt og så var det rart at få noget at spise, når nu man var blevet sulten.
Vi gik videre rundt og kiggede på dyrene og var i tivoliet for at vinde bamser. Efter lidt tid ville nogle af de andre ud og sejle i sådan nogle både, man kunne sejle rundt i. Så min mors moster og onkel og jeg satte os på en bænk og kiggede på, at de to andre sejlede rundt. Da de var færdige spiste vi nogle hjemmelavede muffins, som jeg stod og bagte tirsdag aften lidt i ti om aftenen. Det er bare de aller bedste banan/chokolade muffins!
Vi gik mere rundt derude og mødte en KÆMPE stor hund. Jeg er ikke så glad for større, fremmede hunde, da jeg før er blevet bidt to gange i ansigtet, af to forskellige hunde. Men de andre snakkede med den og den var rigtig sød.
Vi kørte fra Zoo ved halv fem tiden og var hjemme hos mig omkring klokken fem. Kasper tog en masse pizzaer med hjem, da han var færdig på arbejde. Så spiste vi alle sammen pizza hjemme hos os og spillede lidt spil. Så kørte min familie hjem igen, da de bor i Randers og det tager alligevel noget tid for dem at komme hjem.

Det var en rigtig hyggelig dag! For at være helt ærlig, så troede jeg ikke, at jeg kunne klare dagen i går! For det første, så er det en ret stor eksponering for mig mht. min angst. Jeg skulle klare den uden Kasper og det var faktisk det jeg var mest nervøs for, at jeg ikke kunne. Jeg har altid fundet mest tryghed i ham og han er den der har været ved min side, under hele mit angstforløb. Han kender mig og jeg kan sige til ham, hvis jeg får meget angst og tingene bliver svære for mig, faktisk kan han oftest se det på mig, inden jeg selv når at sige noget. At skulle afsted med min familie til et sted med en del fremmede mennesker, var ret angst provokerende, og natten op til i går sov jeg ikke meget. Det er ikke fordi, at jeg ikke er tryg ved min familie, men jeg har enormt svært ved at få fortalt til dem, hvis jeg skulle få det dårligt. Heldigvis skete det ikke, at jeg fik så høj angst, at jeg ikke selv kunne gå og styre det indeni.
Jeg var bange for, at jeg skulle få det så dårligt efter en time eller to, at jeg var nød til at sidde ude i bilen resten af dagen, men heldigvis kunne jeg godt klare det. Jeg er faktisk meget stolt af mig selv. Jeg rykker mig for hver eksponering, stor som lille, og det kan mærkes.
I dag er jeg selvfølgelig godt brugt i min krop og i mit hoved. Jeg er ret træt og har en slemmere hovedpine. Hovedpinen får jeg ALTID efter de lidt større eksponeringer, så jeg er efterhånden vant til den og ved på forhånd, at den vil komme. Men det er da alligevel træls, at jeg skal tage en del piller imod en hovedpine efterfølgende.
Forrige Indlæg Næste Indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar