Mine favoritter

JULI FAVORITTER

Hej 🙂

¦¦Jeg vil hver måned fortælle, hvad der har været mine favoritter den pågældende måned og hvorfor. Jeg håber du vil nyde at læse med og måske få noget inspiration.¦¦

Favorit film: Faktisk har jeg INGEN film set i hele Juli måned. Derfor er der heller ingen favorit film fra Juli måned. Min kæreste havde to ugers ferie i Juli måned, hvilket gjorde, at vi så har haft en masse at se til og lave sammen, så der har slet ikke været tid til at se film.

Favorit serie: Den eneste serie jeg har fået set lidt af i Juli måned, er “Er der nogen?”.
En serie som, for nogle år siden, kørte på både tv2 nord og tv2 midtvest. Den handler om nogle spøgelsesjægere/venner fra nordjylland, som jagter ånder og det overnaturlige. Det er faktisk enormt sjovt og spændende at se, især fordi dem, som tager ud og undersøger det er ret sjove!

Favorit sang: “You are the reason” med Calum Scott, er den sang jeg har lyttet allermest til i Juli måned. Jeg synes simpelthen, at den sang er SÅ sød, rørende og god! Jeg elsker sådanne stille, rolige og rørende sange, når jeg skal slappe af. Jeg lytter stadig til den, for jeg synes virkelig den er god!!

Favorit make up: I Juli måned har jeg været ekstra glad for, endnu engang, en babylips. Denne gang i den lidt mere nude farve, som har en lyslilla farve udenpå. Den er utrolig flot på læberne til hverdag! Så den har jeg brugt meget i hele Juli måned.

Favorit tøj: Favorit tøjet fra Juli måned, er den samme som den i Juni måned. En t-shirt med mange farver på og med en sød lille regnbue på. Jeg er ENORMT glad for den! Det er virkelig en af de sødeste og bedste t-shirts jeg nogensinde har haft! Tak til min farmor, farfar og faster, som gav mig den i fødselsdagsgave!

Favorit mad: Nachos med ost, har jeg været ret glad for at spise i Juli måned. Det er så nemt at lave, koster ikke særlig meget og så smager det jo bare godt! Jeg bestiller det også ret ofte, når jeg sommetider spiser ude. Jeg elsker virkelig nachos og personligt kan jeg bedst lide de chips med chili.

Favorit shoppested (fysisk eller online): Normal! Jeg er altså meget glad for at handle i Normal lige for tiden. Deres ting er en del billigere end i andre butikker. Jeg køber ofte mange ting i Normal. Det kan være alt. F.eks. Make up, tandpasta, tandbørster, shampoo osv.

Bedste køb: Jeg købte mig en taske på Hauge Marked i starten af Juli måned. Den er jeg MEGET glad for. Den er stor indeni i forhold til min gamle taske, så der er meget plads i den og det er dejligt! Det betyder så også bare, at jeg nemt ikke kan finde mine ting i den, haha!

Værste køb: Mine sko, som jeg også købte på Hauge Marked. De er altså ikke særlig gode at gå i! Faktisk får jeg ret ondt i fødderne af at have dem på en hel dag, øv!!

Bedste dag: Jeg har haft to rigtig gode uger, sammen med min kæreste, da han havde sommerferie! Det er svært at udpege én dag ud af de to uger, men hvis jeg skal gøre det, så må det være den dag, hvor jeg var ude på en times ridetur! Den ridetur gjorde mig så glad, jeg blev så høj af den og det er seriøst det bedste jeg har gjort for mig selv længe!! Jeg ville ønske, at det var hverdag for mig at komme ud og ride på sådan en sød hest!

Værste dag: Det ved jeg ikke. Lige nu mindes jeg ikke en træls og dum dag i Juli måned, måske er det fordi der ikke har været nogen af dem.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar