angst

LÆR AT TACKLE ANGST – GRUPPE FORLØB

Hej med jer 🙂

Jeg startede tilbage i august måned i endnu en angstgruppe. Et forløb som hedder ‘lær at tackle – angst og depression’. Det er  et forløb, hos ‘Headspace’ og der findes nogle stykker af disse rundt omkring  i Danmark.

Jeg startede som sådan ikke i gruppeforløbet for at lære/høre om angst, som mange af de andre nok gjorde. Det gjorde jeg ikke af den grund, at jeg jo har gået i angstgruppe sidste år/tildligere på året. Derfor vidste jeg i forvejen rigtig meget om angst, og meget af det vi hørte om inde hos ‘Headspace’, er ting som i forvejen godt vidste eller havde hørt om før.

Jeg startede i ‘Lær at tackle’-gruppen, for at få en følelse af at jeg godt kan være social, trods min angst for at være det. Det var enormt svært at være der den allerførste gang og jeg tænkte, at “det her bliver ikke nemt og heller ikke godt”. Men selvom jeg havde disse tanker den første gang, mødte jeg op den anden gang, tredje gang og så videre. Og jeg er rigtig glad for, at jeg blev ved! Det blev nemmere at komme der gang for gang, og sådan er det jo med alting. Alting bliver nemmere, nogle gange hurtigere end andre, men det bliver nemmere jo mere man prøver det og udsætter sig selv for det. Dét har jeg lært ift. min angst.

Gruppen slutter efter på onsdag, hvor der er en opfølgningsgang. Jeg har som sådan ikke fået noget ud af at gå i gruppen, grundet det at jeg vidste rigtig, rigtig meget af det i forvejen. Men jeg vil helt klart anbefale andre med angst, og en ‘Headspace’ i nærheden, at undersøge mulighederne for at komme i en af deres grupper. Det ville virkelig have hjulpet mig meget, hvis ikke jeg vidste så meget om angst i forvejen og heller ikke havde arbejdet så meget med angsten før.

Hvis jeg siger, at jeg INTET har fået ud af at gå i gruppen, så ville jeg lyve! For det har jeg. Nemlig to rigtig søde og gode veninder! Og det er meget mere end jeg havde håbet på og drømt om. Dem må I høre mere om en anden dag, da det er ret “nyt” med dem, og jeg håber, at det vil fortsætte langt ud i fremtiden, selvom gruppen slutter, men det er jeg ikke i tvivl om at det nok skal! 🙂

Forrige Indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar