om mig

VI ER FLYTTET

Hej med jer 🙂

Det er nogle måneder siden, at jeg sidst har sat og skrevet et blogindlæg. Det skyldes mange forskellige ting, og en af dem er at Kasper og jeg (og Abby) er flyttet.

Vi er flyttet til en større, dejlig by i en rigtig dejlig bolig med rigtig søde naboer! Vi er simpelthen SÅ glade for det nye sted og har efterhånden fået os indrettet som vi gerne vil. Vi mangler dog stadig lidt ting og en masse billeder endnu. Jeg vil meget gerne vise jer en masse billeder af det nye sted, men det bliver først når vi er hundrede procent på plads her.

Jeg elsker vores nye bolig, og nye by, rigtig meget, trods det vi kun har boet her halvanden måned nu. Her er så mange flere indkøbsmuligheder, og egentlig bare muligheder til alting, fremfor der hvor vi boede før. Nu kan vi cykle rundt til det meste, hvis vi har lyst til det og det er rigtig skønt! Den her beslutning om at flytte, er den bedste beslutning Kasper og jeg har taget længe! Abby, vores lille hund, er også faldet rigtig godt til og hun nyder alle de ture vi får gået rundt omkring.

Både Kasper og jeg er simpelthen så glade for beslutningen om at flytte, og jeg er så glad generelt for alt det her med nyt sted, ny by og en masse nye muligheder, som har åbnet sig op for mig, med hensyn til min angst. Jeg kan nu på under to minutter køre/cykle hen til de første fire steder at handle ind. Det er bare så dejligt! Det er så godt til mig, med alle de nye muligheder jeg har fået og jeg er blevet en meget gladere person af det. Kasper, Abby og jeg har aldrig haft det bedre. Vi er et dejligt sted i livet lige nu og jeg elsker det. 🙂

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar